Bermacam-macam, Bergelimpangan, Stress Tapi Best

.

Bulan September dah nak habis dan bulan November bakal menjelma. Aku dah ambil cuti panjang sampai tak kerja-kerja lagi sebagai kerani. hahaha.. Aku terpaksa berhenti kerja sebagai kerani di Lembaga Perlabuhan Rajang. Perkara ini sangat membuatkan rasa sedih pada diri ini, namun kita harus tempuh segala dugaan yang bakal kita hadapi. Belajar dari kesilapan membuatkan aku lebih matang. Start bulan November, perancangan awal aku adalah.. ermm.. BORNEO GOT TALENT!!! Bulan November ini! YA! Pasti aku akan menyertai kemeriahan BORNEO GOT TALENT. Untuk mengisi masa lapang yang ada, dan ingin menajamkan lagi bakat yang aku ada, perkara ini menjadi peluang bagi aku untuk menampilkan bakat aku sebagai ermm… bakat ape ah? penari? penyanyi? Macam mana aku nak transformkan perasaan aku ini dalam tarian. ok jugak idea tu kan?

Sambil-sambil mencari lagu yang bakal di edit, aku sambil-sambil belajar coding HTML code, java scripts.. Pada mulanya aku tidak tahu menatang apakah itu? Tapi bila aku selidik-selidik di internet, wow! Macam ada something big will happen! di dalam fikiran. Ada perancangan yang besar aku nak buat bila dah tahu kelebihan ini.

Kita sambung cerita ini besok, sebab blog ni aku belum sempat untuk ubah suai lagi. Harap-harap ada rezeki Allah bagi di esok hari. Aminn..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s