Masalah mula timbul satu per satu…

Balik je dari terengganu, ada je cerita yang tidak menarik nak di dengari… pasal kerja.

Satu, password aku dah tak ingat.. hahaha.. terpaksa reset balik pergi tukar password baru.. biasa lah.. dah hampir sebulan bercuti, memang part kerja dah tak ingat. Okay, kita kena refresh balik semua. 

Azlan omar pulak memperkenalkan game baru dye ni… game cacing… hahaha.. mcm best tp addict main. Huh! Suka tengok azlan main game, kita kat belakang jadi tukang sorak je.. 

Atas meja aku ada buah kurma.. sape pulak letak buah kurma atas meja aku ni? Oh? Hafiz.. kerani baru masuk..

Fadli main kad terup dalam telefon.. waduh.. lan main ulat… aku? Semua game aku bedal.. haha.. 

Last sekali bila nak balik kerja, memang bos akan meluahkan perasaan terhadap kitaorang ni. Kita kan pendengar yang baik.. k, aku nak tido.. sempat aku jumpa Aliff ambik selipar kalis air aku. Huhu.. nite.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s